Frank de Vroed

Na de middelbare school kreeg ik een mooie logistieke functie bij het ministerie van defensie. Daarna heb ik diverse opleidingen gedaan in techniek, economie, financieel, IT en management. In 1987 startte ik een warmte technisch bedrijf, wat is uitgebouwd tot een grote regionale speler. Uiteindelijk heb ik het bedrijf verkocht aan Eneco en ben hier als directeur van het service bedrijf verder gegaan. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar de vastgoedwereld met Rotsvast waar ik nog steeds voorzitter RvB voor ben. In 2010 ben ik betrokken geweest als oprichter van een energiebedrijf in een niche markt. Ik ben ondernemer en bestuurder in hart en nieren. Mijn ervaring zet ik graag in als adviseur binnen MKB en franchise organisaties van ieder formaat. 

Mijn waarden

Ik spreek de taal van de ondernemer. Voel me ook gelijkwaardig aan mijn klanten. Hierdoor ontstaat er al snel connectie op basis van respect voor de zaak, het ondernemerschap en een vertrouwensbasis. Integriteit vind ik belangrijk. Niet alleen bij een ander, maar vooral voor mijzelf. Je kunt van mij op aan. Als persoon ben ik eerlijk, opbouwend kritisch en ondersteunend aan je doelen.

Mijn motivatie

Mijn werk is mijn passie en mijn grootste drijfveer. Krijg er ook energie van. Ik wil graag andere ondernemers verder helpen in hun ondernemerschap. Om een bedrijf te starten of te laten groeien. Kansen zien en benutten. Maar ook grote organisaties helpen dingen eens kritisch tegen het licht te houden. Inzicht geven waar het spaak loopt en dan doorpakken. Waarbij ik niet terugdeins om mijn kritische analyse te delen.